Privat

Vinterservice

Står sommerhuset tomt om vinteren? Undgå frostsprængninger af rørene med vinterservice fra Thyges VVS. Vi har stor erfaring med vinterservice på både sommerhuse og helårshuse. Vi yder hvert år vinterservice på mere end 300 sommerhuse.

Hvorfor få udført vinterservice?

Når sommerhuset forlades over vinteren, er det særligt udsat for frostskader, fordi det står ubeboet i længere perioder. For at undgå skader er det derfor vigtigt at frostsikre huset. Hvis det ikke er grundigt frostsikret, risikerer du frostsprængninger af rør, skader på rør og vandhaner samt skader på varmepumpe, pool, spa, boblebad og lignende.

Vinterservice med garanti

Hos Thyges VVS udfører vi vinterservice for private på Lolland-Falster. Vores vinterservice inkluderer garanti mod frostsprængninger, og vi aflæser el- og vandmåler. Når huset igen skal benyttes, åbner vi og klargør installationen.

Prisen for vinterservice er 1.600,00 kr. (inkl. moms).
NB! servicen skal genbestilles hvert år.

Skal vi udføre vinterservice på dit sommerhus?

Så kontakt os på 54 13 63 60 eller thyge@thygesvvs.dk og hør mere.

Varmepumpe

Overvejer du at få en varmepumpe? Hos Thyges VVS udfører vi professionel montering og service af varmepumper på Lolland-Falster. Vi har mange års erfaring med montering, fejlfinding, fjernstyring og servicering af både luft-til-luft og luft-til-vand varmepumper. Hos os kan du også få servicekontrakt på din varmepumpe.

Luft-til-luft varmepumpe

Med en luft-til-luft varmepumpe kan du spare penge og energi. Hvis dit hus er el-opvarmet, kan du typisk spare op til 50-60% på varmeregningen ved at skifte til en luft-til-luft varmepumpe.

En luft-til-luft varmepumpe er derudover det oplagte valg, hvis du har et sommerhus. De fleste sommerhuse er el-opvarmede, og med en luft-til-luft varmepumpe kan du holde sommerhuset frostfrit om vinteren.

Luft-til-vand varmepumpe

En luft-til-vand varmepumpe er det oplagte valg, hvis du har et oliefyr. Ved at skifte til luft-til-vand kan du spare op til 50% på varmeregningen. Det kræver mindre fremløbstemperatur end en radiator, så du kan opnå store besparelser, hvis dit hus har gulvvarme.

Få et tilbud på varmepumper

Ring til os på 54 13 63 60 eller send en mail til thyge@thygesvvs.dk, hvis du ønsker at høre mere om varmepumper.

Renovering af bad

Skal badeværelset renoveres? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Thyges VVS klarer vi alt fra små renoveringer til totalrenovering af dit badeværelse.

Få dit drømmebadeværelse

Badeværelset er et rum, som man benytter flere gange om dagen. Derfor skal det også være i orden. I dag findes der mange løsninger, så du kan få præcis det badeværelse, som du drømmer om.

Ofte er der mange elementer i det nuværende badeværelse, der kan bevares og arbejdes videre på. Derfor kan en renovering af badeværelset være den rette løsning i stedet for et helt nyt badeværelse. Er du i tvivl om, hvilken løsning der er bedst for dig, så vi altid klar med rådgivning og vejledning.

Vi står for det hele

Når du vælger Thyges VVS til at stå for renoveringen af dit badeværelse, agerer vi gerne som tovholder på renoveringen. Vi står for det hele, så du kun behøver at have kontakt med os. Vi udfører selv alt VVS- og kloakarbejde og har faste samarbejdspartnere, der hjælper med alt murer-, tømrer- og elektrikerarbejde.

Vil du høre mere?

Så tøv ikke med at ringe til os på 54 13 63 60 eller send en mail til thyge@thygesvvs.dk med din forespørgsel.

Fjernvarme

Har du oliefyr eller gasvarme? Så kan det være en fordel at skifte til fjernvarme. Thyges VVS har stor erfaring med at konvertere oliefyr til fjernvarme for private på Lolland-Falster.

Vi udfører både omkobling og almindelig service på fjernvarme. Har dit hus haft elvarme, udfører vi komplet rørinstallation og opsætter radiator.

Hvorfor skifte til fjernvarme?

 • Der er gode grunde til at skifte fra oliefyr til fjernvarme for de fleste boligejere.
  De fleste steder er fjernvarmen enten CO2-neutral eller på vej til at blive det, hvorimod et oliefyr skader miljøet.
 • Med fjernvarme kan du nemt aflæse forbruget og indstille til dit behov.
 • Fjernvarme er ofte en billig måde at opvarme sin bolig, hvor priserne på olie er steget og forventes at fortsætte med at stige.

Vil du høre mere om dine muligheder for fjernvarme?

Så er du velkommen til at kontakte os på 54 13 63 60 eller thyge@thygesvvs.dk. Så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder for fjernvarme.

Villaventilation

Få installeret et ventilationsanlæg og undgå dårligt indeklima i din bolig. Thyges VVS udfører alle former for ventilation til private på Lolland-Falster.

Undgå dårligt indeklima

Hvis du har dårligt indeklima og ruder der dugger, skyldes det oftest, at din bolig er dårlig ventileret. Dette sker blandt andet ofte, hvis du har energioptimeret dit hus med bedre isolering og nye vinduer, hvor det bliver så tæt, at der bliver skabt et dårligt indeklima. Naturlig udskiftning af luften i huset er nødvendigt, hvis man vil skabe godt indeklima.

Få professionel installation og service

Vi har stor erfaring med udførsel af ventilationsanlæg i private boliger. Vi har kvalificerede ventilationsmedarbejdere, og alt vores måleudstyr er kalibreret. Når vi installerer ventilationsanlæg hos dig, får du altid professionel service og installation. Vi følger alle bygningsreglementer og krav om ventilation og genvarmningsanlæg. Vi hjælper både med installation af rør, service på filter, rengøring af anlæg og tjek af målere.

Få bedre indeklima i dag

Kontakt os allerede i dag på 54 13 63 60 eller thyge@thygesvvs.dk, hvis du ønsker bedre ventilation i dit hjem.

Servicekontrakter

Har du et ventilationsanlæg? Så kan det være en fordel at få en servicekontrakt på dit anlæg. Hos Thyges VVS tilbyder vi servicekontrakter på diverse anlæg. Vi måler og tjekker, at alt kører, som det skal. Vores ventilationsmedarbejdere udfører serviceeftersyn på alle ventilationsanlæg i private boliger på Lolland-Falster.

Hold energiudgifterne nede

Ved at få en servicekontrakt på dit ventilationsanlæg sikrer du både et bedre indeklima og holder energiudgifterne nede. Vi udfører en servicegennemgang af alle VVS-installationer, så du er sikker på, at alt altid kører, som det skal. Ved at få udført service på dine VVS-installationer jævnligt forebygger du også driftstop, sikrer optimal drift, og anlægget bruger mindst mulig energi.

Få et tilbud på en servicekontrakt

Vil du have et tilbud på en servicekontrakt til dine installationer? Så ring til os på 54 13 63 60 eller send en mail til thyge@thygesvvs.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kloak, rørskader, lækage eller TV, vi udfører både kloakopgaver og tv-inspektion

Har du problemer med kloakken? Thyges VVS er din autoriseret kloakmester til kloakarbejde på Lolland-Falster. Vi står klar til at hjælpe dig med mange forskellige typer kloakopgaver. Vi udfører en bred variation af opgaver og kan hjælpe med alt fra vacuum-installationer og brud på kloakker til forsikringssager ved skader.

TV-inspektion

Hvis du har mistanke om rotteangreb eller brud på kloakken, kommer vi gerne og udfører TV-inspektion. Her kan vi afklare, om der er problemer med kloakken, hvor skaden er, samt hvor stor omfanget af skaden er. Derved behøver vi kun at grave, hvor skaden er.

Strømpeforing

Strømpeforing er en ideel løsning, når kloakrør eller andre kloakledninger har skader, der kan udbedres. Metoden benyttes ofte, når kloakken skal renoveres, eller hvis du ved hjælp af en TV-inspektion har fået konstateret en lækage i dit kloaksystem. Strømpeforing af kloakken kan være en effektiv måde at lappe lækagen.

Hør mere om vores kloakarbejde

Skal vi være din kloakmester på Lolland-Falster? Send en mail til thyge@thygesvvs.dk eller ring til os på 54 13 63 60.

Blik

Søger du en blikkenslager på Lolland-Falster? Så er Thyges VVS klar til at hjælpe dig. Vi udfører alle slags blikkenslageropgaver for private på Lolland-Falster. Hvad enten du skal have hjælp til renovering eller bygger nyt, kan vi hjælpe med facadearbejde. Vi tager imod alle opgaver, store som små.

Alt i blikarbejde

Som professionel blikkenslager kan vi hjælpe med alt i blikarbejde i kobber, zink og stål. Vi har blandt andet stor erfaring med:

 • Tagrender
 • Nedløb
 • Skotrender
 • Inddækninger
 • Facadebeklædning
 • Kviste
 • Indgangspartier

Langtidsholdbart blikarbejde

Hos Thyges VVS får du langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit blikarbejde. Vi har øje for detaljen og fokus på funktion og æstetik, hvilket er vigtigt, når man arbejder med kobber og zink.

Få et uforpligtende tilbud på blikarbejde

Vil du høre mere om vores blikarbejde, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at kontakte os på 54 13 63 60 eller sende en mail til thyge@thygesvvs.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt.