Erhverv

Ventilation/service

Thyges VVS er specialister i ventilationsanlæg til erhverv. Vi udfører alle former for ventilation til industri og institutioner på Lolland-Falster. Vi har især stor erfaring med udførsel af ventilationsanlæg på større industriprojekter samt i børnehaver og skoler. Vi har flere montører, der er uddannede inden for VENT-ordningen, og to i lære som ventilationstekniker.

Få bedre indeklima med ventilation

Hvis man vil skabe et godt indeklima i bygningen, er det nødvendigt med naturlig udskiftning af luften. Vi har kvalificerede ventilationsmedarbejdere, og alt vores måleudstyr er kalibreret. Når vi installerer ventilationsanlæg for dig, får du altid professionel service og installation. Vi hjælper både med installation af rør, service på filter, rengøring af anlæg og tjek af målere.

Ventilation i nye bygninger

I beboelsesbygninger er det et krav om et grundluftskifte på 0,30 l/s pr. m2 opvarmet etageareal. Kravet har til formål at sikre det grundliggende luftskifte. Hos Thyges VVS følger vi alle bygningsreglementer og krav om ventilation og genvarmningsanlæg.

Servicekontrakter

Vores ventilationsmedarbejdere udfører også serviceeftersyn på alle slags ventilationsanlæg. Vi udfører en servicegennemgang af alle VVS-installationer, så du er sikker på, at alt altid kører, som det skal.
Fordelene med en servicekontrakt på ventilationsanlægget er blandt andet:

  • Bedre indeklima
  • Energiudgifterne holdes nede
  • Forebygger driftstop
  • Sikrer optimal drift
  • Anlægget bruger mindst muligt energi

Servicegennemgang af ventilationsanlæg bør foretages mindst én gang om året, hvad enten det er privat eller offentligt installeret. Kontakt os på 54 13 63 60 eller thyge@thygesvvs.dk, hvis du vil høre mere.

VVS

Har du brug for en VVS-installatør på Lolland-Falster? Thyges VVS er en autoriseret VVS-installatør. Vi har flere montører, der er uddannede inden for VENT-ordningen, og to i lære som ventilationstekniker.

Vi udfører

Vi udfører alle typiske opgaver inden for vand, varme, varmeautomatik, strålevarme, solvarme, gas, sanitet, kloak og plastsvejsning. Hvad enten der er tale om nybyg, renovering eller service, står Thyges VVS klar med hjælpen. Vi hjælper både skoler, institutioner og erhvervsbygninger med alle opgaver – store som små. Alt sammen med fokus på godt håndværk til rette tid og pris.

Plastsvejsning

Hos Thyges VVS tilbyder vi også plastsvejsning. Vi har mange års erfaring med svejsning af plast og har blandt andet hjulpet flere rensningsanlæg, pumpestationer, vandværker og forskellige industrivirksomheder.

Vi kan udføre svejsning af dimensioner fra Ø20 til Ø500 i såvel muffesvejsning og stuksvejsning. Vi er selvfølgelig certificerede, og vores faglærte medarbejdere kan også udføre de eventuelle følgeopgaver, der opstår undervejs.

Få et godt tilbud på VVS arbejde

Vil du høre mere om vores arbejde, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på VVS-arbejde? Så er du velkommen til at ringe til os på 54 13 63 60 eller sende en mail til thyge@thygesvvs.dk med din forespørgsel.

Kloakmester fra Lolland og Falster hjælper din virksomhed

Har du problemer med kloakken? Thyges VVS er din autoriserede kloakmester til kloakarbejde på Lolland-Falster. Vi står klar til at hjælpe dig med mange forskellige typer af kloakopgaver. Vi udfører en bred variation af opgaver og kan hjælpe med alt fra vacuum-installationer og brud på kloakker til forsikringssager ved skader.

TV-inspektion og strømpeforing

Ved mistanke om rotteangreb eller brud på kloakken, kommer vi gerne og udfører TV-inspektion af kloakken. Her kan vi afklare, om der er problemer med kloakken, hvor skaden er, samt hvor stort omfanget af skaden er. Hvis der under TV-inspektion er konstateret lækage i dit kloaksystem, kan strømpeforing af kloakken være en effektiv måde at lappe lækagen.

Tømning af fedtudskiller

Er du restaurantejer, eller har du et stort køkken? Hos Thyges VVS udfører vi også installation og tømning af fedtudskillere og tager imod både store og små opgaver for virksomheder. Ved at få installeret en fedtudskiller, undgår du slid på pumper og fedtaflejringer i afløbssystemer.

Din kloakmester på Lolland-Falster

Send en mail til thyge@thygesvvs.dk eller ring til os på 54 13 63 60, hvis du har brug for en kloakmester på Lolland-Falster.