Om os

Thyges VVS blev stiftet af Thyge Andersen i 1976, og vi har altid holdt til på nuværende lokationer. Sønnen, David Andersen, overtog i 2008 virksomheden efter sin far og driver det stadig den dag i dag. David har en baggrund som markedsøkonom. Sidenhen har han opnået en autorisation som både VVS-installatør og kloakmester.

Virksomheden i dag

I dag beskæftiger Thyges VVS i gennemsnit ca. 25-30 medarbejdere og har gerne flere lærlinge. Flere af vore montører er uddannede inden for VENT-ordningen, og to er i lære som ventilationstekniker.

David Andersen står selv for den daglige ledelse. Overmontør Lau Hansen tager sig af større byggesager. Vi har base i Marielyst sydøst for Nykøbing Falster, hvor vi både har kontor, værksted og lager på et areal af ca. 600 m2.

Vores værdier

Hos Thyges VVS sætter vi en ære i, at det arbejde, vi udfører, er af højeste kvalitet. Når du vælger os som samarbejdspartner, kan du være sikker på, at alt er udført af gode materialer til den aftalte tid og pris.

Vores værdier er samarbejde, kvalitet og pålidelighed.

Din foretrukne VVS-installatør

Hos Thyges VVS ønsker vi at være din foretrukne VVS-installatør på Lolland-Falster. Kontakt os i dag på 54 13 63 60 eller thyge@thygesvvs.dk, hvis du vil høre mere om vores services.